Accesorii

Cerere oferta

Feronerie

Nu există termopane de calitate fără feronerie bună. Funcționarea optimă a geamurilor tale termopan și de asemenea securitatea tâmăplăriei în sine depind în mare măsură de feronerie. Astfel, având o feronerie de calitate, cele două deziderate sunt garantate pentru ferestrele casei tale din Cluj. Tâmplăria noastră vine echipată cu o feronerie de calitate marca WINKHAUS sau Maco. Gama acestora este caracterizată prin calitatea produselor și design-ul atractiv, venind de asemenea în avantajul clienților prin diversitate.

Feronerie

AVANTAJE FERONERIE:

 • Fiabilitate înaltă.
 • Etanșeitate perfectă.
 • Garanția producătorului pentru o medie de 15 000 de cicluri de închidere și deschidere.
 • Elemente de închidere multipunct.
 • Sisteme anti-efracție Wk1 sau Wk2.

Glafuri

Ferestrele termopan și ușile contribuie în mod semnificativ la confortul locuinței tale din România. Atât termopanele, cât și orice tip de uși, fie uși de interior, fie de exterior – toate joacă un rol în atmosfera generală a casei, contribuind la bunăstarea căminului. Privind lucrurile din această perspectivă, elementele care le pun în valoare sunt glafurile, acestea creând legătura dintre sticlă și tâmplăria care o fixează pe zidărie.

De asemenea,  prin rezistența și designul atrăgător, glaful vine în completarea tâmplăriei termoizolante moderne a casei tale din Cluj-Napoca. Indiferent de stilul abordat în locuința ta, este important să alegi glafuri pentru ferestre care se pot integra armonios în compoziția generală.

Glafuri

Glafurile de interior din PVC

Să utilizați glafuri de interior din PVC reprezintă o soluție ideală din punct de vedere estetic, reprezentând totodată o metodă eficientă de protecție a pervazelor împotriva șocurilor mecanice și a umidității.

Chiar și în condiții de utilizare intensă, veți fi surprinși să observați că glafurile își vor păstra aspectul inițial și asta datorită calității deosebite a suprafeței acestora.

Există două posibilități de montare, fie cu adeziv, fie cu șuruburi.

Glafuri PVC

Glafurile de exterior din aluminiu

Având o rezistență deosebită și un design atrăgător, sistemele de glafuri din aluminiu pentru exterior vin în completarea tâmplăriei PVC și Aluminiu cu geam termoizolant a casei tale din România.

Casa dumneavoastră va fi protejată împotriva intemperiilor, a murdăriei și a apei.

Glafurile vin dotate cu elemente de închidere laterală, care împiedică deteriorarea tencuielii la extremitățile glafurilor pentru ferestre.

Glafuri exterior

Avantaje

 • Rezistenţă la umiditate şi la utilizare intensivă.
 • Nu flambează şi nu se distorsionează sub acţiunea factorilor mecanici sau termici.
 • Culoare rezistentă la acţiunea razelor solare.
 • Uşor de curăţat şi întreţinut.
 • Nu necesită vopsire.
 1. GRILE VENTILARE

Pentru a aduce în mod controlat aer curat în interiorul locuinței tale, ai nevoie de un sistem de ventilație a încăperii. Aeratorul reprezintă punctul de plecare în cadrul acestui sistem, făcând parte integrantă din acesta, iar funcționalitatea depinde de ce grile de ventilație alegi.

Având o bună aerisire a locuinței tale, vei evita cu desăvârșire probleme de sănătate, de sustenabilitate și de confort. Desigur, există soluții precum deschiderea ferestrei sau aerisirea naturală, dar, acestea sunt insuficiente și de asemenea prezintă consecințe din punct de vedere acustic și termic. În concluzie, vă recomandăm utilizarea grilelor de aerisire. Pentru un termopan, grilele de ventilație reprezintă mai mult decât un bonus, ele oferă ferestrelor avantajul modelelor vechi, originale (circulația eficientă a aerului), totodată păstrând avantajele specifice ferestrelor din PVC și aluminiu (izolarea termică și fonică superioară ferestrelor obișnuite).

AERATORUL HIGRO-REGLABIL

Vei fi mai tentat să alegi grile hidroreglabile în zonele cu vreme schimbătoare, dar indiferent de condițiile climatice din România, aeratorul oferă avantaje solide: păstrează un debit constant, prin reglarea automată a debitului în funcție de umiditate.

Pentru a oferi confort maxim familiei tale, aeratorul prezintă un soclu orientabil în momentul instalării, permițândui-se astfel adaptarea jetului de aer în funcție de poziția ferestrei în raport cu plafonul.

Îl puteți găsi în trei culori diferite: alb, maro sau golden oak.

Higro-reglabil: modifică debitul aerului în funcție de rata de umiditate relativă de la nivelul încăperii

Atenuare acustică: până la 37 dB

Ușor de întreținut: nu are nevoie de reglaj, o simplă curățare anuală este suficientă.

Orientabil: se adaptează la configurația fereastră/plafon.

AERATORUL AUTO-REGLABIL

Acestea sunt create cu scopul de a proteja găruile de ventilație a ferestrelor termopan sau a pereților de infiltrații de apă sau de intemperii. Oferă în același timp izolare din punct de vedere fonic și protecție împotriva insectelor. Puteți alege din cele două variante de culoare disponibile, alb sau maro.

Mânere

MÂNERELE DE FEREASTRĂ

Pentru o securitate sporită, a fost creat mânerul secustik.

Acesta deține un mecanism patentat de blocare în cadrul mânerului care împiedică manipularea frauduloasă a ferestrei tale termopan din exterior.

Aceste mânere corespund standardelor Directivei de securitate AhS RAL-RG 607/9

MÂNERELE STANDARD

Manere Standard

În mod standard, tâmplăriile sunt livrate cu acest gen de mânere pe alb sau maro. În mod opțional puteți opta pentru culori precum argintiu, bronz, auriu sau cremeweiss și acoperitorile de balamale argintii sau aurii.

De asemenea există și opțiunea unui mâner central montat direct între cercevele și centrat pe ștulp. Acesta poate fi utilizat pe cerceveaua Veka rotunjită.

MÂNERELE DE UȘĂ

Acestea vin în diverse forme, culori acoperind astfel cerințele tuturor clienților.
Mânerul trebuie să îndeplinească două cerințe, să fie funțional și să asigure o bună securitate.
Gândindu-ne la utilizarea practică, la funcționalitate și la designde calitate, vom reuși să facem alegerea ideală.
Pentru ușile de intrare există două tipuri de sisteme:
Două mânere mobile interior/exterior.
Mâner mobil la interior și mâner de tragere la exterior

PLASE INSECTE

Dacă dorești o bună protecție împotriva insectelor, fără a mai fi necesară utilizare insecticidelor, atunci plasele anti-insecte sunt o alegere potrivită pentru casa ta din Cluj. Ca și material de producție se folosește  fibra de carbon și profile de aluminiu pentru ramă. Astfel, întreținerea este ușoară, vizibilitatea este bună, și de asemenea schimbul de aer se va face cu ușurință.

PLASE FIXE

Aceste plase contra țânțarilor vin cu profil de aluminiu  rezisten la solicitări mecanice și termice datorită vopsirii la calitate superioară în câmp electrostatic sau eloxat. Prinderea se va face folosindu-se cleme pe toc, în dreptul părții mobile a tâmplăriei.

PLASE DE TIP UȘĂ

Ușile de acces pot fi dublate cu acest tip de plase. Rezistența mecanică și aspectul plăcut sunt asigurate datorită ranelor din profil de aluminiu.Plasa va fi menținută fără probleme în poziția închisă datorită balamalelor speciale cu arc.

PLASĂ CULISANTĂ LATERAL

Această plasă anti-insecte e special concepută pentru deschiderile mari. Principiul de funcționare este același ca la cel de tip roletă, doar că mișcarea este în lateral.

PLASE MOBILE CU BALAMALE

Aceste plase contra țânțarilor se montează pe toc, cu balamale, în dreptul părții mobile a ferestrei.
Se pot demonta ușor, pentru evitarea deteriorăii pe timpul iernii. Fixarea acestora se face din interior cu ajutorul unui mâner. Aplicarea se poate realiza pe ferestre termopan de orice dimensiune. Transparența este ridicată, fiind de asemenea rezistente la intemperii.Culorile standard sunt alb sau maro, fiind disponibile la cererer și în alte culori.Curățarea este facilă.

PLASE DE ȚÂNȚARI TIP RULOU

Prezintă 2 ghidaje pe părțile latelare de aluminiu și o casetă la partea superioră.
Aceste plas epentru țânțari pot fi montate și pe geamurile greu accesibile ale casei tale din Cluj-Napoca, acționarea lor făcându-se printr-un șnur. Caseta și ghidajele sunt din aluminiu.
Plasa anti-insecte este neinflamabilă, este rezistentă la acțiunea razelor solare fiind realizată din fibră de carbon translucentă.
Acționarea acestora este facilă, prin tragerea șnurului. Ridicarea accidentală este evitată datorită mecanismului din dotare.
Acestea pot fi demontate cu ușurință prin ridicare în casetă, când doriși acest lucru.

Rolete

Roletele au scopul de oferi un plus de confort și intimitate locuinței tale din Cluj.  Folosind rolete, fie de interior sau exterior, veți obține protecție contra luminii și contra zgomotului excesiv, contra intemperiilor. Utilizarea acestora este facilă și de asemenea eficiența termică și fonică a ferestrelor casei tale va crește.

Rolete (rulouri) încastrate – se montează în spațiu dintre toc și zid deasupra ferestrei.

Lamele

Se împart în 2 categorii în funcție de materialul din care sunt produse și pot avea diverse culori:

Lamele din PVC de 37 mm – alb.

Lamele din aluminiu cu spumă poliuretanică – de 37 sau 44 mm- alb, stejar auriu, nuc, antracit, etc.

Acționare

Modul de acţionare poate fi:

Manual – cu panglică, șnur și manivelă.

Electric – folosind comutator sau telecomandă.

Sistemele de motorizări folosite sunt marca Somfy.

ȘPROSURI

Dacă dorești să oferi o notă personală locuinței tale din Cluj, poți opta pentru șprosuri – ornamente între sticlă. Ele sunt o variantă potrivită, oferind ferestrelor tale stil și eleganță. Șprosurile vin în diverse tipuri, forme, mărimi fiind din aluminiu sau PVC.

ȘPROSURI INTEGRATE ÎNTRE STICLE

Acestea se montează între cele două sticle ale ferestrei termopan, ceea ce duce la o întreținere facilă a ferestrei.
Culorile disponibile sunt Alb, Laiton, Golden Oak, Cremeweiss, Anthrazit.
Grosimile disponibile sunt 8, 18 sau 26mm.

ȘPROSURILE APLICATE

Acestea au ca efect accentuarea modelului ales, fiind aplicate prin lipire de suprafața interioară și exterioară a sticlei. În aces

t fel, integrarea în aspectul general al fațadei casei tale din România va fi mai evidentă.
Vin în grosimi de 26 sau 35mm. Culorile disponibile sunt alb, înfoliate sau în culorile RAL. Forma lor este rotunjită, ceea ce le conferp un design plăcut.

Contactează-ne