Dacă v-ați gândit să oferiți o notă individuală locuinței personale din Cluj, alegeți cea mai potrivită variantă în varietatea de accesorii pentru ferestre – ornamentele între sticle (şprosuri). Şprosurile oferă ferestrelor dumneavoastră un plus de stil și eleganţă. Acestea vin în diverse tipuri, forme, mărimi și materiale, ceea ce vă oferă libertate în alegere. Acum, fără nicio reținere, vă puteți permite ferestre cu şprosuri dreptunghiulare, pătrate sau personalizate. Puteți distinge opțiunea optimă între şprosurile din aluminiu sau din PVC, ambele găsite la noi. Culoarea şprosurilor spune multe despre stăpânii casei, nu ezitați să alegeți culoarea care vă reprezintă: deschisă, pastelată, vibrantă sau neagră, toate sunt deopotrivă gata să amenajeze ferestrele caselor din Cluj – Napoca, în stilul elegant al orașului. Optând pentru ferestre cu șprosuri, diversificați instantaneu designul casei și completați subtil atmosfera pe care o inspiră.

ȘPROSURI INTEGRATE ÎNTRE STICLE

Şprosurile integrate se montează între cele două sticle ale ferestrei termopan, ceea ce duce la o întreținere facilă a ferestrei. Partea cea mai bună a şprosurilor integrate constă în faptul că suprafața exterioară a geamului rămâne netedă, permițând o întreținere ușoară a ferestrelor, indiferent de condițiile meteo sau factorii externi, precum copacii din apropiere. Şprosurile integrate reprezintă una din cele mai favorite metode de amenajare a ferestrelor practicate de englezi, deoarece oferă un aer de unicitate întregii clădirri, printr-un element aparent minuscul. La QFenster găsești şprosuri integrate disponibile în 5 culori: Alb, Laiton, Golden Oak, Cremeweiss și Anthrazit.
În dependenţă de grosimea sticlei sau vizibilitatea pe care v-o doriți, şprosurile noastre se găsesc sub diferite grosimi: 8, 18 și 26 mm. Veniți la magazinul nostru din Cluj și ornamentează-ți ferestrele cu cele mai bune şprosuri integrate.

 

Sproruri Ferestre

ȘPROSURI APLICATE

Şprosurile aplicate au ca efect accentuarea modelului de fereastră ales. Se aplică prin lipire de suprafața interioară și exterioară a sticlei. În acest fel, integrarea în aspectul general al fațadei casei dumneavoastră din România va fi mai evidentă. Fațada casei va fi completată printr-un aspect unic și îngrijit.
La QFenster găsiți șprosuri în grosimi de 26 sau 35mm. Culorile disponibile sunt alb, înfoliate sau în culorile RAL. Au o formă rotunjită, ceea ce le conferă un aspect cald și plăcut. Şprosurile aplicate vor fi o completare ideală pentru interiorul și exteriorul locuinței dumneavoastră.