Ferestre Termopan CLUJ

QFenster oferă o gamă diversă de ferestre termpan de la producători cu renume mondial. Puteți alege ferestre de la Veka, Kömmerling, Salamander sau Rehau, în dependență de preferințele personale, buget și tipul de proiect în care doriți să le utilizați.
Ferestrele din PVC au multiple avantaje, de la excelenta izolare fonică și termică la rezistența în timp. Raportul preț-calitate le scoate în evidență pe piață, favorizându-le față de alte tipuri de materiale mai costisitoare sau mai puțin rezistente.
Datorită posibilității de a personaliza profilele, în concordanță cu proiectul de construcție sau designul de renovare, ferestrele se bucură de o popularitate deosebită. Ele se încadrează perfect în orice planuri arhitecturale și pot fi modificate pentru a se potrivi oricăror gusturi.

 • Cortizo 2000
 • Cortizo 2000 glisant
  Alege noul sistem de glisantă perimetrală marca Cortizo ce îți oferă opțiunea de foi drepte, rotunjite sau ţesite. Are atât deschidere interioară, cât și exterioară, garantându-vă tuturor membrilor familiei dumneavoastră comoditate într-o zi ploioasă. Rezistentă la vânt și cu izolare termică. Originară din Spania, sistemul vă oferă izolație fonică de până la 39 dB, potrivită pentru suprafețe mari ale sticlei. Producătorul Cortizo este cunoscut ca unul din lideri în acest domeniu. Poți alege finisajul care se va potrivi stilului camerei: pulbere colorată, pulbere cu efect de lemn sau anti-bacteriană. Mai mult chiar, ai un plus enorm la capitolul securitate, datorită posibilității de a încorpora hardware-ul cu balamale ascunse și sistemul de securitate Evo Security.
 • Cortizo 2300
 • Cortizo 3000 BT Schema Cortizo 3000 BT
  Bucurați-vă de liniște în orice moment.
 • Cortizo 3500 BT Schema Cortizo 3500 BT
  Bucurați-vă de liniște în orice moment.
 • Sistem versatil cu toc perimetral și cu posibilitatea folosirii foilor cap la cap sau perimetrale.
  Prezintă opțiunea folosirii foilor cu estetica rotunjită sau dreaptă.
  Pentru versiunea de foi cap la cap drepte avem și sistemul 4200 Glisanta GALANDAJ: proiectată pentru a putea realiza o deschidere integrală prin faptul că foile gliseaza în interiorul peretelui în totalitate. Se obține astfel o suprafață de deschidere de  100%.
  Aceasta obțiune GALANDAJ prezintă toc cu 1 sau 2 cai de rulare, permițănd obținerea de uși balcon de 1, 2 și 4 foi ascunse.
  Tot așa permite încorporarea unei foi în paralel ascunsă a sistemului cu protecție solară Tamiz.
 • Cortizo 4500
  Sistem de ușă glisantă cu Barieră Termică și cu estetică țesită sau rotunjită pentru foi și baghete.
 • Noul sistem de ușă culisantă cu ridicare prezintă o izolare termică mai mare a gamei complete de culisante cu valori imbatabile de transmitere (Uw), care încep de la 0.9 (W/m²K). Această eficiență energetică maximă este posibilă datorită perfectei îmbinări a zonei de ruptură termică cu poliamide de 35 și 24 mm, a profilelor PE reticulare și a capacității mari de vitrare prezentă la foi, care permit sticla de pănă la 55 mm grosime, oferind opțiunea de a instala compoziții cu dublă cameră și triplă sticlă pentru a garanta excepționala izolare termică și pentru a îmbunătăți, în special, protecția împotriva zgomotului.
 • Cortizo 60 CC16 BT Schema Cortizo 60 CC16 BT
  Bucurați-vă de liniște în orice moment.
  Sistem fereastra cu balamale de 60 mm cu un coeficient de transfer termic de doar 0.9 W/m²K care s-a obținut datorită îmbinării și designului profilelor de aluminiu, barelor de poliamidă tubulare de 25 mm, garniturilor de etanseitate tubulare E.P.D.M. și unui sistem de spumă de poliolefină fixată perimetral pe profilul suport al sticlei.
   
 • Cortizo 60 CC16 BT Schema Cortizo 60 CC16 BT
  Sistem fereastră cu balamale de 60 mm cu un coeficient de transfer termic de doar 0.9 W/m²K care s-a obținut datorită îmbinării și designului profilelor de aluminiu, barelor de poliamidă tubulare de 25 mm, garniturilor de etanseitate tubulare E.P.D.M. și unui sistem de spumă de poliolefina fixată perimetral pe profilul suport al sticlei.
  Se pot folosi foi drepte și tesite și baghete drepte, tesite și curbate.
  Prezintă posibilitatea de a utiliza feronerie cu balamale ascunse.
 • Cortizo 60 BT Schema Cortizo 60 BT
  Dacă sunteți în căutare de sisteme de balamale de încredere și cu o lungime a barei poliamidale de 24 mm, Cortizo 60 cu BT este sistemul care nu trebuie pierdut din vedere. Sistemul Cortizo 60 cu BT este proiectat special pentru a vă izola fonic locuința. Bucurați-vă de liniște oricând, grație izolării fonice maxime de până la 48 dB. Cu o puternică rezistenţă la vânt, acum nu vă mai faceți griji, sistemul fiind durabil și puternic. Acesta se potrivește atât pentru clădirile administrative, cât și pentru blocuri locative, dar și case din cărămidă. Pentru a încadra perfect sistemele Cortizo 60 în interiorul case, puteți alege tipul de finisaj care se va potrivi perfect: sistem bicolor, Posibilitate de sisteme bicolor, acoperirea cu pulbere colorată, cu efect de lemn ori anti-bacteriană, acoperire prin anodizare (rezistența mărită la corodare, prin formarea unui strat de oxid pe suprafața metalului). Umple-ți casa de lumină și liniște împreună cu Cortizo 60 cu BT.
 • Cortizo 70 CC16 BT Schema Cortizo 70 CC16 BT
  Bucurați-vă de liniște în orice moment. Sistem de ferestre cu balamale de 70 mm, a cărui capacitate de izolare maritp, cu un coeficient de transfer termic de doar 0,8 W/m²K, este posibilă datorită perfectei îmbinări și al designului profilelor de aluminiu, bărilor de poliamida tubulare de 35 mm, garniturilor de etanseitate tubulare E.P.D.M. și unui sistem de spumă din poliolefină fixată perimetral în canalul de fixare al sticlei.
Go to Top