E1200 (UNE-EN 12208:2000)

 • Cortizo 3500 BT Schema Cortizo 3500 BT
  Bucurați-vă de liniște în orice moment.
 • Cortizo 60 CC16 BT Schema Cortizo 60 CC16 BT
  Bucurați-vă de liniște în orice moment.
  Sistem fereastra cu balamale de 60 mm cu un coeficient de transfer termic de doar 0.9 W/m²K care s-a obținut datorită îmbinării și designului profilelor de aluminiu, barelor de poliamidă tubulare de 25 mm, garniturilor de etanseitate tubulare E.P.D.M. și unui sistem de spumă de poliolefină fixată perimetral pe profilul suport al sticlei.
   
 • Cortizo 60 CC16 BT Schema Cortizo 60 CC16 BT
  Sistem fereastră cu balamale de 60 mm cu un coeficient de transfer termic de doar 0.9 W/m²K care s-a obținut datorită îmbinării și designului profilelor de aluminiu, barelor de poliamidă tubulare de 25 mm, garniturilor de etanseitate tubulare E.P.D.M. și unui sistem de spumă de poliolefina fixată perimetral pe profilul suport al sticlei.
  Se pot folosi foi drepte și tesite și baghete drepte, tesite și curbate.
  Prezintă posibilitatea de a utiliza feronerie cu balamale ascunse.
 • Cortizo 60 BT Schema Cortizo 60 BT
  Dacă sunteți în căutare de sisteme de balamale de încredere și cu o lungime a barei poliamidale de 24 mm, Cortizo 60 cu BT este sistemul care nu trebuie pierdut din vedere. Sistemul Cortizo 60 cu BT este proiectat special pentru a vă izola fonic locuința. Bucurați-vă de liniște oricând, grație izolării fonice maxime de până la 48 dB. Cu o puternică rezistenţă la vânt, acum nu vă mai faceți griji, sistemul fiind durabil și puternic. Acesta se potrivește atât pentru clădirile administrative, cât și pentru blocuri locative, dar și case din cărămidă. Pentru a încadra perfect sistemele Cortizo 60 în interiorul case, puteți alege tipul de finisaj care se va potrivi perfect: sistem bicolor, Posibilitate de sisteme bicolor, acoperirea cu pulbere colorată, cu efect de lemn ori anti-bacteriană, acoperire prin anodizare (rezistența mărită la corodare, prin formarea unui strat de oxid pe suprafața metalului). Umple-ți casa de lumină și liniște împreună cu Cortizo 60 cu BT.
 • Cortizo 70 Industrial Schema Cortizo 70 Industrial
  Sistem de fereastră cu balamale dezvoltată cu scopul de a satisface necesitățile unui anumit segment de piață cu o tămplărie economică, simplă și versatilă cu prestații ridicate.
Go to Top