Rehau

REHAU fabrică profiluri PVC pentru ferestre și uși, stabilind noi standarde pentru performanță excepțională și design distinctiv în branșă. De la estetică la funcționalitate și durabilitate, ușile și ferestrele REHAU sunt create din materiale de calitate, cu cele mai avansate tehnologii. Gama largă de produse REHAU se potrivește atât pentru clădirile comerciale, cât și pentru cele rezidențiale. Experiența de ani buni în cercetarea și dezvoltarea produselor stau la baza celor mai noi și mai bine proiectate modele de uși pentru exterior sau interior și ferestre.
Produsele REHAU sunt ecologice și 100% reciclabile, garantând o calitate triplă: izolare termică, fonică și protecție anti-furt. Profilele PVC pentru ferestre, uși de interior și exterior se dosebesc prin finețea suprafețelor, mai ușor de întreținut datorită aceste trăsături. Direcționarea apei și curățenia simplă sunt aalte avantaje indubitabile.

  • Profilul EURO 70 pentru ferestrele termopan PVC, cu o adancime constructivă de 70 mm și 5 camere de izolare, se pretează excelent în majoritatea proiectelor de construcții, precum cele din România. Datorită formelor sale rectangulare, profilul EURO 70 oferă un aspect modern ferestrei termopan, având o optică elegantă datorită suprafețelor înclinate la 15°. Aveți posibilitatea de a alege în funcție de preferințele personale din paleta de culori realizată cu folii decorative  sau prin vopsire; această diversitate oferind numeroase posibilități pentru proiectarea acestor ferestre termopan PVC. Avantaje utilizării acestui profil EURO 70 prezintă diverse avantaje, printre care putem enumera: suprafața HDF( finisare High-Definition) de înaltă calitate, extem de netedă, durabilă și de asemenea ușor de curățat. Un alt avantaj este reprezentat de falțul înclinat în rame pentru o drenare mai eficientă. De asemenea, datorită armăturii cu adâncime mare de montare se obțin caracteristici statice optime. În mod opțional se poate opta pentru garnituri sudabile.
  • GENEO este în momentul de față fereastra termopan care oferă cea mai bună izolare termică în momentul de față pe piața de construcții din România. În realizarea acestei ferestre termopan sunt folosite cele mai bune sisteme de profile PVC pentru ferestre, cu o adâncime de 86 mm. În camerele profilelor sunt introduse module termice și o garnitură mediană specială, GENEO devenind astfel soluția certificată a ferestrelor termopan în domeniul caselor pasive.
  • Rehau SYNEGO a fost creat cu scopul de a asigura o temperatura plăcută, un nivel ridicat de confort și siguranță pentru casele din România. În ce privește izolarea, SYNEGO ne convinge având coeficientul cu până la 50% mai mare comporativ cu ferestrele termopan standard actuale. În acest fel, veți reusi să reduceți în mod semnificativ cheltuielile iar în același timp veți fi recomfortați de noua senzație de bine.
Go to Top