qualityfenster@gmail.com

0743 461 194

}

Luni – Vineri; 9:00 am – 18:00 pm

QFenster - Uși și ferestre cu geam termopan

Produse de top de la producători de top

QFenster - Uși și ferestre cu geam termopan

Design inovator

QFenster - Uși și ferestre cu geam termopan

Calitate germană

QFenster - Uși și ferestre cu geam termopan

Gamă largă de modele și culori

QFenster - Uși și ferestre cu geam termopan

Pentru locuința ta de vis

Într-o piață competitivă oamenii fac diferența!

Tipuri de uși

Uși PVC

Ușile PVC sunt soluția ideală pentru casa ta. Izolarea fonică, termoizolarea și design-ul unic vă oferă o încăpere stilată și sigură. O gamă largă de modele și culori sunt puse la dispoziție de producătorii noștri. Ușile din PVC au devenit alegerea majorității clienților, întrucât, pe lângă preț redus, oferă un raport adecvat între protecție și aspect plăcut.

Uși cu tâmplărie de aluminiu

Ușile din aluminiu sunt o alegere excelentă pentru designurile sobre. Aluminiul este soluţia excelentă împotriva acțiunilor externe, deoarece este rezistent la lovituri şi factori de mediu, dar şi uşor de întreţinut. Un avantaj unic în utilizarea aluminiului pentru uși este că metalul este foarte versatil pentru diferite elemente de feronerie grea. Diversele modele de uși din aluminiu oferă o protecţie fonică de invidiat. Nivelul de zgomot poate fi redus aproape în jumătate, în cazul ușilor de aluminiu, comparativ cu multe uși din PVC.

Ușile din aluminiu oferă o protecţie mai bună împotriva tentativelor de efracţie, deosebindu-se prin rezistență, comparativ cu ușile din lemn sau PVC. Așadar, sunt o alegere perfectă ca uși de exterior. Ca uși de interior, produsele din aluminiu se potrivesc bine în contextul unui design sobru, reținut, fără accente puternice, care inspiră forță și, totodată, calm. Alegeți ușile perfecte la QFenster și bucurați-vă de ele un timp îndelungat.

Uși cu tâmplărie de lemn placat cu aluminiu

Eleganța și naturalul se întrepătrund excelent prin combinația dintre aluminiu și lemn.

Uși culisante

Ușile culisante reprezintă o alegere inspirată de optimizare a spațiului într-o casă. Cu un design minimalist și elegant, care se pliază pe orice decor, veți profita și de lumina naturală ce pătrunde prin astfel de uși, care va crea o atmosferă plăcută și luminoasă. Fie că doriți o ușă pentru camera de zi sau bucătărie, veți găsi în gama QFenster modelul optim pentru casa dumnevoastră.

Mihai SerbanMihai Serban
07:13 12 Feb 23
Am apelat la serviciile QFenster pentru 2 proiecte pana acum.Echipa QFenster a fost rabdatoare si ne-a ajutat sa alegem o tamplarie de calitate.Am fost foarte multumiti de colaborarea cu ei, de calitatea tamplariei si a montajului.
GabrielaGabriela
16:20 13 Dec 22
Multumesc, Qfenster, va salut cu mult respect! La voi chiar tot e asa cum scrieti pe site: calitate materiale si montaj cu profesionisti adevarati, mai pe scurt: oameni faini, buni meseriasi cum rar am mai vazut. Ma bucur tare mult ca am lucrat cu voi, alegerea am facut-o dupa cea mai buna prezenta online din tot ce am gasit pe piata ferestrelor - si asta e mare! Am primit de la Florin cele mai oportune recomandari pentru alegerea ferestrelor si sfaturi pentru raportul calitate / pret, adaptate circumstantelor - MULTUMESC. Inca nu-mi vine sa cred cat de repede si de calitate au fost facute lucrarile - multumesc, Lucian si echipei. Recomand cu incredere Qfenster!Gabriela
adrian telecanadrian telecan
11:13 23 Sep 22
Sunt foarte multumit de calitatea serviciilor oferite de firma QFenster, cu seriozitate si profesionalism. Tamplaria tip Salamander pentru casa nou construita este de 5 stele. Recomand cu caldura.
Erika PascaErika Pasca
17:37 29 Apr 22
Profesionalism, punctualitate, multa multa rabdare si consultanta la curiozitatile noastre din partea Dl Florin.Foarte multumimiti de calitatea geamurilor si de echipa de executieSuntem bucurosi ca am ales QfensterMultumim Dl Florin
Cristian OulCristian Oul
12:58 30 Jun 21
Am ales sa colaboram cu cei de la QFenster dupa o perioada in care am prospectat piata si am analizat ofertele de la mai multe companii din Cluj. Am pornit cu 0 cunostinte despre ferestre, singurul lucrul pe care il stiam era ca geamurile sa aiba 7 camere si 3 sticle. Cei de la QFenster au avut inca de la inceput o abordare profesionista si ne-au oferit detalii despre elementele unei tamplarii PVC care contribuie la calitatea acesteia. E o lume foarte complexa iar diferenta de abordare intre QFenster si celelalte companii de pe piata Clujului a fost foarte mare. Ne-au explicat avantaje si dezavantaje calitative ale unor elemente din punct de vedere tehnic, in ce are rost si in ce nu are rost sa investim, avand o abordare deschisa si sincera, ceea ce rar se gaseste in piata constructiilor din Cluj-Napoca.Am asistat la mare parte din montaj iar baietii care s-au ocupat de asta au experienta si chiar stiu ce fac.Recomand QFenster pentru profesionalismul de care dau dovada, promptitudine, raport calitate/ pret si o abordare sincera si transparenta.

Culori premium

Culori premium PLUS