qualityfenster@gmail.com

0743 461 194

}

Luni – Vineri; 9:00 am – 18:00 pm

Glafuri
Glafuri PVC

Ferestrele termopan și ușile contribuie în mod semnificativ la confortul locuinței tale. Privind lucrurile din această perspectivă, elementele care le pun în valoare sunt glafurile, acestea creând legătura dintre sticlă și tâmplăria care o fixează pe zidărie. De asemenea, prin rezistența și designul atrăgător, glaful vine în completarea tâmplăriei termoizolante moderne a casei tale.

Glafurile de interior din PVC

Glafurile de interior din PVC reprezintă o soluție ideală din punct de vedere estetic, reprezentând totodată o metodă eficientă de protecție a pervazelor împotriva șocurilor mecanice și a umidității.

Chiar și în condiții de utilizare intensă, veți fi surprinși să observați că glafurile își vor păstra aspectul inițial și asta datorită calității deosebite a suprafeței acestora.

Există două posibilități de montare, fie cu adeziv, fie cu șuruburi.

Glafurile de exterior din aluminiu

Având o rezistență deosebită și un design atrăgător, sistemele de glafuri pentru exterior din aluminiu vin în completarea tâmplăriei PVC și Aluminiu  cu geam termoizolant a casei tale din România.

Casa dumneavoastră va fi protejată împotriva intemperiilor, a murdăriei și a apei.

Glafurile vin dotate cu elemente de închidere laterală, care împiedică deteriorarea tencuielii la extremitățile glafurilor pentru ferestre.

AVANTAJE

  • Rezistenţă la umiditate şi la utilizare intensivă.
  • Nu flambează şi nu se distorsionează sub acţiunea factorilor mecanici sau termici.
  • Culoare rezistentă la acţiunea razelor solare.
  • Uşor de curăţat şi întreţinut.
  • Nu necesită vopsire.