qualityfenster@gmail.com

0743 461 194

}

Luni – Vineri; 9:00 am – 18:00 pm

QFenster - Uși și ferestre cu geam termopan

Produse de top de la producători de top

QFenster - Uși și ferestre cu geam termopan

Design inovator

QFenster - Uși și ferestre cu geam termopan

Calitate germană

QFenster - Uși și ferestre cu geam termopan

Gamă largă de modele și culori

QFenster - Uși și ferestre cu geam termopan

Pentru locuința ta de vis

Într-o piață competitivă oamenii fac diferența!

Usi de exterior

Uși PVC

Ușile de exterior PVC sunt soluția ideală pentru casa ta. Izolarea fonică, termoizolarea și design-ul unic vă oferă o încăpere stilată și sigură. O gamă largă de modele și culori sunt puse la dispoziție de producătorii noștri. Ușile din PVC au devenit alegerea majorității clienților, întrucât, pe lângă preț redus, oferă un raport adecvat între protecție și aspect plăcut.

Uși cu tâmplărie de aluminiu

Alegând usi de exterior din aluminiu optezi pentru un design sobru. Aluminiul este soluţia excelentă împotriva acțiunilor externe, deoarece este rezistent la lovituri şi factori de mediu, dar şi uşor de întreţinut. Un avantaj unic în utilizarea aluminiului pentru uși este că metalul este foarte versatil pentru diferite elemente de feronerie grea. Diversele modele de uși din aluminiu oferă o protecţie fonică de invidiat. Nivelul de zgomot poate fi redus aproape în jumătate, în cazul ușilor de aluminiu, comparativ cu multe uși din PVC.

Ușile din aluminiu de exterior oferă o protecţie mai bună împotriva tentativelor de efracţie, deosebindu-se prin rezistență, comparativ cu ușile din lemn sau PVC. Așadar, sunt o alegere perfectă ca usi de exterior. Ca uși de interior, produsele din aluminiu se potrivesc bine în contextul unui design sobru, reținut, fără accente puternice, care inspiră forță și, totodată, calm. Alegeți ușile perfecte la QFenster și bucurați-vă de uși exterior durabile un timp îndelungat.

Uși cu tâmplărie de lemn placat cu aluminiu

Eleganța și naturalul se întrepătrund excelent prin combinația dintre aluminiu și lemn. Cabana sau casa ta va fi îmbrăcată în usi de exterior de un design rafinat.

Vezi și accesoriile noastre.

Usi de interior

Uși culisante

Ușile culisante reprezintă o alegere inspirată de optimizare a spațiului într-o casă. Cu un design minimalist și elegant, care se pliază pe orice decor, veți profita și de lumina naturală ce pătrunde prin astfel de uși, care va crea o atmosferă plăcută și luminoasă. Fie că doriți o ușă pentru camera de zi sau bucătărie, veți găsi în gama QFenster modelul optim pentru casa dumnevoastră. 

Excelent
Pe baza 102 recenzii
Shalah Nihad
Shalah Nihad
Iulie 14, 2023
فريق اكثر من رائع، قمه بالجديه والاحترافيه، جوده عاليه واسعار اكثر من معقوله، انصح وبشده צוות מעולה, מקצועיות ורציניות מקסימליות , מחרים יותר מסבירים, ממליץ בחום
Alex Scridon
Alex Scridon
Iunie 23, 2023
Am montat un geam pe o latura a terasei. Totul a decurs foarte bine, de la discutiile comerciale, la masuratori si pana la executie si montaj. Termenii de livrare au fost respectati. Recomand cu incredere.
Teodor Fischer
Teodor Fischer
Iunie 22, 2023
Am avut un proiect mai complex dar echipa QFenster s a descurcat excelent! Recomand cu caldura! După părerea mea cele mai de calitate geamuri de pe piața clujeana!
Dr. Andrei VOICU
Dr. Andrei VOICU
Iunie 22, 2023
Am ales QFenster dupa multitudinea de review uri pozitive citite aici, și acum la final de lucrare pot spune ca am aceleași cuvinte de lauda pt Florin si Lucian. Încă de la început am primit cu rabdare răspunsuri la toate intrebarile pe care le-am avut, și ajutor constant si o comunicare foarte bună pe tot parcursul proiectului. Montajul s-a realizat impecabil iar materialele au fost de cea mai buna calitate. Ii voi recomanda mai departe cu siguranța si voi reveni tot la ei pt alte proiecte!
Adrian Ilovan
Adrian Ilovan
Iunie 13, 2023
Am montat anul trecut ferestre si o usa cu QFenster si nu am decat cuvinte de lauda: - mi-a fost recomandat modelul cel mai potrivit cu nevoile mele (=eficienta termica iarna) si nu cel mai scump (dar care avea parametri U similari, deci nu aducea nimic in plus). - livrarea ferestrelor a durat cam o luna, dar a fost in termenul promis. - montajul a fost facut atunci cand am convenit, astfel incat sa se sincronizeze cu celelalte lucrari (pregatirea golurilor, aplicarea termosistemului). - toata abordarea este calma si prietenoasa, cu rabdare, inclusiv a montatorului - am avut cerinte ceva mai speciale legate de montaj (de ex., ferestrele sa nu fie montate cu solbanc de PVC ci pe un solbanc din Triotherm, mai eficient termic, usa pusa pe Phonoterm) si au colaborat bine cu ceilalti prestatori implicati. - am primit raspunsuri prompte la orice intrebari pe care le-am pus la telefon sau pe Whatsapp.Partea si mai buna e ca in ultima vreme (am discutat acum cateva saptamani pe acest subiect) au o preocupare crescuta pentru montaj cu eficienta termica superioara, in sensul ca montajul se face folosind solbancuri si profile de extindere perimetrale din Triotherm (care duc zona de contact cu zidaria mai inspre interiorul termoizolatiei) si aplica si banda de etansare, probabil cu un cost suplimentar dar e important ca fac asta.Am toate motivele sa ii recomand oricui are nevoie de astfel de servicii.
Fam. Petrovai
Fam. Petrovai
Mai 3, 2023
O firmă foarte bună pe care o caracterizează: seriozitatea lucrărilor, grija, calitatea, dedicarea, colaborarea impecabilă, chiar și după efectuarea lucrării, având ca unic scop satisfacerea clientului. Firma este deschiderea către ceva nou, deschidere către servicii de calitate la cel mai înalt nivel. Intențiile acestei firme sunt doar de a satisface nevoile tuturor și nu urmărește profitul. Recomandăm cu încredere, a fost o experiență foarte plăcută. Vă mulțumim pentru livrarea de neuitat pe care ați făcut-o, am rămas mirați de cât profesionalism ați putut să dați dovadă. 👌
Dan Duma
Dan Duma
Mai 2, 2023
Super multumit ,Material ,Montaj tot
Radu Faragau
Radu Faragau
Aprilie 20, 2023
Am lucrat cu ei pentru inlocuirea geamurilor de la apartament si am fost foarte multumit de implicarea si seriozitatea de care au dat dovada.
carmen Florea
carmen Florea
Martie 25, 2023
Servicii de înaltă calitate, seriozitate, profesionalism. Recomand!
Vasile David
Vasile David
Martie 1, 2023
Mulțumit de profesialismul echipei

Culori premium

Culori premium PLUS