qualityfenster@gmail.com

0743 461 194

}

Luni – Vineri; 9:00 am – 18:00 pm

QFenster - Uși și ferestre cu geam termopan

Produse de top de la producători de top

QFenster - Uși și ferestre cu geam termopan

Gamă largă de modele și culori

QFenster - Uși și ferestre cu geam termopan

Pentru locuința ta de vis

De ce QFenster?

Pentru că avem o reputație ca fiind cea mai serioasă firmă de termopane din oraș. De la consultanță până la execuție, țelul nostru e excelența.

Excelent
Pe baza 102 recenzii
Shalah Nihad
Shalah Nihad
Iulie 14, 2023
فريق اكثر من رائع، قمه بالجديه والاحترافيه، جوده عاليه واسعار اكثر من معقوله، انصح وبشده צוות מעולה, מקצועיות ורציניות מקסימליות , מחרים יותר מסבירים, ממליץ בחום
Alex Scridon
Alex Scridon
Iunie 23, 2023
Am montat un geam pe o latura a terasei. Totul a decurs foarte bine, de la discutiile comerciale, la masuratori si pana la executie si montaj. Termenii de livrare au fost respectati. Recomand cu incredere.
Teodor Fischer
Teodor Fischer
Iunie 22, 2023
Am avut un proiect mai complex dar echipa QFenster s a descurcat excelent! Recomand cu caldura! După părerea mea cele mai de calitate geamuri de pe piața clujeana!
Dr. Andrei VOICU
Dr. Andrei VOICU
Iunie 22, 2023
Am ales QFenster dupa multitudinea de review uri pozitive citite aici, și acum la final de lucrare pot spune ca am aceleași cuvinte de lauda pt Florin si Lucian. Încă de la început am primit cu rabdare răspunsuri la toate intrebarile pe care le-am avut, și ajutor constant si o comunicare foarte bună pe tot parcursul proiectului. Montajul s-a realizat impecabil iar materialele au fost de cea mai buna calitate. Ii voi recomanda mai departe cu siguranța si voi reveni tot la ei pt alte proiecte!
Adrian Ilovan
Adrian Ilovan
Iunie 13, 2023
Am montat anul trecut ferestre si o usa cu QFenster si nu am decat cuvinte de lauda: - mi-a fost recomandat modelul cel mai potrivit cu nevoile mele (=eficienta termica iarna) si nu cel mai scump (dar care avea parametri U similari, deci nu aducea nimic in plus). - livrarea ferestrelor a durat cam o luna, dar a fost in termenul promis. - montajul a fost facut atunci cand am convenit, astfel incat sa se sincronizeze cu celelalte lucrari (pregatirea golurilor, aplicarea termosistemului). - toata abordarea este calma si prietenoasa, cu rabdare, inclusiv a montatorului - am avut cerinte ceva mai speciale legate de montaj (de ex., ferestrele sa nu fie montate cu solbanc de PVC ci pe un solbanc din Triotherm, mai eficient termic, usa pusa pe Phonoterm) si au colaborat bine cu ceilalti prestatori implicati. - am primit raspunsuri prompte la orice intrebari pe care le-am pus la telefon sau pe Whatsapp.Partea si mai buna e ca in ultima vreme (am discutat acum cateva saptamani pe acest subiect) au o preocupare crescuta pentru montaj cu eficienta termica superioara, in sensul ca montajul se face folosind solbancuri si profile de extindere perimetrale din Triotherm (care duc zona de contact cu zidaria mai inspre interiorul termoizolatiei) si aplica si banda de etansare, probabil cu un cost suplimentar dar e important ca fac asta.Am toate motivele sa ii recomand oricui are nevoie de astfel de servicii.
Fam. Petrovai
Fam. Petrovai
Mai 3, 2023
O firmă foarte bună pe care o caracterizează: seriozitatea lucrărilor, grija, calitatea, dedicarea, colaborarea impecabilă, chiar și după efectuarea lucrării, având ca unic scop satisfacerea clientului. Firma este deschiderea către ceva nou, deschidere către servicii de calitate la cel mai înalt nivel. Intențiile acestei firme sunt doar de a satisface nevoile tuturor și nu urmărește profitul. Recomandăm cu încredere, a fost o experiență foarte plăcută. Vă mulțumim pentru livrarea de neuitat pe care ați făcut-o, am rămas mirați de cât profesionalism ați putut să dați dovadă. 👌
Dan Duma
Dan Duma
Mai 2, 2023
Super multumit ,Material ,Montaj tot
Radu Faragau
Radu Faragau
Aprilie 20, 2023
Am lucrat cu ei pentru inlocuirea geamurilor de la apartament si am fost foarte multumit de implicarea si seriozitatea de care au dat dovada.
carmen Florea
carmen Florea
Martie 25, 2023
Servicii de înaltă calitate, seriozitate, profesionalism. Recomand!
Vasile David
Vasile David
Martie 1, 2023
Mulțumit de profesialismul echipei

Cea mai plăcută experiență de achiziție cu zero compromisuri la calitate 

Nu o spunem noi. Clienții care ne-au trecut pragul ne recomandă ca fiind cea mai serioasă firmă de ferestre și uși din Cluj-Napoca. Experiențele clienților relatate în recenzii sunt dovada angajamentului nostru pentru satisfacția lor. De la consultanța plină de răbdare, livrarea la termen și montajul profesional, ne străduim să oferim servicii de cea mai înaltă calitate, iar feedback-ul pozitiv ne motivează să continuăm să depășim așteptările. Descoperă portofoliul QFenster și fă o cerere de ofertă.

Standarde NZEB pentru case pasive

NZEB înseamnă clădire cu consum energetic aproape de zero (Net Zero Energy Building în engleză). Acest standard este o abordare avansată în domeniul construcțiilor care își propune să reducă la minim consumul de energie al unei clădiri și să compenseze energia consumată printr-o producere echivalentă de energie din surse regenerabile. Daca plănuiești construcția unei case pasive sau pur și simplu vrei facturi mai mici la energie, alege gama QFenster.

Produse Personalizate

Fie că aveți nevoie de ferestre sau uși, putem crea produse perfect adaptate la stilul și cerințele dvs.

Geamuri termopane - Tipuri de profile

Tipuri de ferestre

Ferestre cu tâmplărie PVC

Ferestre cu geam temopan din PVC se deosebesc prin rezistență crescută și protecție termică și fonică de invidiat. Materialul de construcție este ecologic (atât ca sursă, cât și după finalul perioadei de exploatare)

Ferestre cu tâmplărie de aluminiu

Ferestrele termopane din aluminiu oferă funcționalitate și rezistență la factorii de mediu. De asemenea, ele sunt foarte ușor de întreținut. Aliajul din aluminiu este rezistent la rugină, ceea ce garantează exploatarea îndelungată a ferestrelor. Noi obținem ferestrele de la producători renumiți, lideri pe piață.

Ferestre cu tâmplărie de lemn

Ferestre din lemn stratificat placat cu aluminiu sunt foarte ușor de întreținut. Aliajul din aluminiu este rezistent la rugină, ceea ce garantează exploatarea îndelungată a ferestrelor.

ANI DE EXPERIENȚĂ

PARTENERIATE STRATEGICE

PROIECTE FINALIZATE

Câteva din lucrările noastre