qualityfenster@gmail.com

0743 461 194

}

Luni – Vineri; 9:00 am – 18:00 pm

Grile ventilație

Pentru a aduce în mod controlat aer curat în interiorul locuinței tale ai nevoie de un sistem de ventilație a încăperii. Aeratorul reprezintă punctul de plecare în cadrul acestui sistem, făcând parte integrantă din acesta. Este important să se utilizeze grile de ventilație pentru orice termopan, ca să se asigure norma de aerisire a camerelor dotate cu astfel de ferestre.

Aerator higro-reglabil

Indiferent de condițiile climatice din România, aeratorul păstrează un debit constant, prin reglarea automată a debitului în funcție de umiditate.

Pentru a oferi confort maxim familiei tale, aeratorul prezintă un soclu orientabil în momentul instalării, permițândui-se astfel adaptarea jetului de aer în funcție de poziția ferestrei în raport cu plafonul.

Îl puteți găsi în trei culori diferite: alb, maro sau golden oak.

Higro-reglabil: modifică debitul aerului în funcție de rata de umiditate relativă de la nivelul încăperii

Atenuare acustică: până la 37 dB

Ușor de întreținut: nu are nevoie de reglaj, o simplă curățare anuală este suficientă.

Orientabil: se adaptează la configurația fereastră/plafon.

Aerator auto-reglabil

Acestea sunt create cu scopul de a proteja găruile de ventilație a ferestrelor termopan sau a pereților de infiltrații de apă sau de intemperii. Oferă în același timp izolare din punct de vedere fonic și protecție împotriva insectelor. Puteți alege din cele două variante de culoare disponibile, alb sau maro.