qualityfenster@gmail.com

0743 461 194

}

Luni – Vineri; 9:00 am – 18:00 pm

Mânere

Accesoriile de tâmplărie includ, printre altele, diverse tipuri de mânere. Fie că alegeți mânere de fereastră sau mânere de ușă – QFenster oferă o gamă largă de opțiuni pentru orice model. Atât funcționalitatea, cât și securitatea sunt asigurate prin standarte internaționale, iar în dependență de preferințele personale, puteți alege chiar culoarea sau forma. Un accent plăcut sau un element neutru – mânerul poate completa atmosfera dată de design sau poate ieși din decor, după cum hotărâți.

Mânere standard

În mod standard, tâmplăriile sunt livrate cu acest gen de mânere pe alb sau maro. În mod opțional puteți opta pentru culori precum argintiu, bronz, auriu sau cremeweiss și acoperitorile de balamale argintii sau aurii. De asemenea există și opțiunea unui mâner central montat direct între cercevele și centrat pe ștulp. Acesta poate fi utilizat pe cerceveaua Veka rotunjită.

Mânere pentru fereastră

Pentru o securitate sporită, a fost creat mânerul secustik. Acesta deține un mecanism patentat de blocare în cadrul mânerului care împiedică manipularea frauduloasă a ferestrei tale termopan din exterior. Aceste mânere corespund standardelor Directivei de securitate AhS RAL-RG 607/9.

Mânere pentru uși

Acestea vin în diverse forme, culori acoperind astfel cerințele tuturor clienților.
Mânerul trebuie să îndeplinească două cerințe, să fie funțional și să asigure o bună securitate. Gândindu-ne la utilizarea practică, la funcționalitate și la designde calitate, vom reuși să facem alegerea ideală. 
Pentru ușile de intrare există două tipuri de sisteme:

  • Două mânere mobile interior/exterior.
  • Mâner mobil la interior și mâner de tragere la exterior