qualityfenster@gmail.com

0743 461 194

}

Luni – Vineri; 9:00 am – 18:00 pm

Plase insecte
Plase de Tantari

Dacă dorești o bună protecție împotriva insectelor, fără a mai fi necesară utilizare insecticidelor, merită să alegi plase anti-insecte de la producători de încredere și să scapi de probleme – o alegere potrivită pentru casa ta. Ca material de producție se folosește fibra de carbon și profile de aluminiu pentru ramă. Astfel, întreținerea este ușoară, pentru orice plasă pentru țânțari, vizibilitatea este bună, și de asemenea schimbul de aer se va face cu ușurință.

Plase fixe

Aceste plase anti-insecte vin cu profil de aluminiu  rezistent la solicitări mecanice și termice datorită vopsirii la calitate superioară în câmp electrostatic sau eloxat. Prinderea se va face folosindu-se cleme pe toc, în dreptul părții mobile a tâmplăriei.

Plase tip ușă

Ușile de acces pot fi dublate cu acest tip de plase anti-insecte. Rezistența mecanică și aspectul plăcut sunt asigurate datorită ranelor din profil de aluminiu.Plasa va fi menținută fără probleme în poziția închisă datorită balamalelor speciale cu arc.

Plase culisante lateral

Aceasta placa contra țânțarilor este special concepută pentru deschiderile mari. Principiul de funcționare este același ca la cel de tip roletă, doar că mișcarea este în lateral.

Plase mobile cu balamale

Acestea se montează pe toc, cu balamale, în dreptul părții mobile a ferestrei.
Se pot demonta ușor, pentru evitarea deteriorăii pe timpul iernii. Fixarea acestora se face din interior cu ajutorul unui mâner. Aplicarea se poate realiza pe ferestre termopan de orice dimensiune. Transparența este ridicată, fiind de asemenea rezistente la intemperii. Culorile standard sunt alb sau maro, fiind disponibile la cererer și în alte culori.Curățarea este facilă.

Plase tip rulou

Prezintă 2 ghidaje pe părțile latelare de aluminiu și o casetă la partea superioră.
Acestea pot fi montate și pe geamurile greu accesibile ale casei tale din Cluj-Napoca, acționarea lor făcându-se printr-un șnur. Caseta și ghidajele sunt din aluminiu.
Plasa este neinflamabilă, este rezistentă la acțiunea razelor solare fiind realizată din fibră de carbon translucentă.
Acționarea acestora este facilă, prin tragerea șnurului. Ridicarea accidentală este evitată datorită mecanismului din dotare.
Acestea pot fi demontate cu ușurință prin ridicare în casetă, când doriși acest lucru.