qualityfenster@gmail.com

0743 461 194

}

Luni – Vineri; 9:00 am – 18:00 pm

Rolete
Lamele Rolete Aluminiu

Roletele au scopul de a oferi un plus de confort și intimitate locuinței tale. Apelând la rolete vei obține protecție contra luminii și contra zgomotului excesiv. Sunt simplu de montat, iar utilizarea lor are ca efect creșterea eficienței termice și fonice a casei tale.

Lamele pentru rolete

Lamele asigură confortul termic și fonic al casei dumneavoastră în orice moment din zi sau noapte. În funcție de materialul pentru care optați, acestea se împart în 2 categorii disponibile: lamele din PVC și lamele din aluminiu. Casă, garaj, ferestre, oficiu – toate pot fi protejate cu lamele oferite de producătorii noștri. Lamele sunt alegerea celor care își doresc o casă modernă, protejată, cu aspect estetic plăcut și care iubesc intimitatea și vor completa cu succes orice tip de termopane ați alege. Materialele și varietatea de lamele vă oferă posibilitatea de a reconcepe atât viziunea asupra interiorului casei, cât și exteriorului acesteia. Sunt disponibile în diferite culori, oferindu-vă libertate în alegere, pentru a completa stilul general al încăperii sau a seta un accent subtil.

Lamele PVC (37 mm, alb)

Noile lamele din PVC sunt alegerea potrivită pentru orice casă din Cluj – asigură luminozitate optimă și ușurință în folosire. Puteți alege nivelul de luminozitate pe care doriți să vi-l ofere lamele achiziționate, alegând densitatea acestora. Grosimea de 37 mm și culoarea albă a lamelelor vă protejează ideal locuința și vă oferă confort vizual.
Lamele PVC și-au demonstrat eficiența și calitatea, rămânând, de zeci de ani, alegerea clienților care apreciază multifuncționalitatea unei case. Materialul vă asigură ușurință în folosire, acestea fiind simple de la montare la utilizare.

Lamele din aluminiu

Sunt lamele cu spumă poliuretanică – de 37 sau 44 mm- alb, stejar auriu, nuc, antracit, etc.

Lamele din aluminiu sunt opțiunea potrivită pentru spatiile care cer siguranță în plus. Acestea vin cu spumă poliuretanică în interior, asigurându-vă confort fonic și protecție sporită. QFenster propune lamele din aluminiu disponibile în 4 culori: alb, stejar auriu, antracit și nuc, ceea ce vă permite să găsiți lamele pentru orice tip de interior și pentru diferite niveluri de luminozitate. De asemenea, lamelele vin cu grosimea de 37 și 44 mm. Lamele de aluminiu sunt ideale și pentru casă, dar și pentru oficiu sau garaj. Intimitatea și spațiul privat al beneficiarilor sunt doar câteva dintre scopurile achiziționării acestora.

Acționare lamele

Modul de acţionare a lamelelor poate fi:

Manual – cu panglică, șnur și manivelă.

Electric – folosind comutator sau telecomandă.

Sistemele de motorizări folosite sunt marca Somfy – garanția confortului și ușurinței în utilizare.