qualityfenster@gmail.com

0743 461 194

}

Luni – Vineri; 9:00 am – 18:00 pm

Șprosuri

Dacă v-ați gândit să oferiți o notă individuală locuinței personale din Cluj, alegeți cea mai potrivită variantă în varietatea de accesorii pentru ferestre – ornamentele între sticle (şprosuri). Şprosurile oferă ferestrelor dumneavoastră un plus de stil și eleganţă. Acestea vin în diverse tipuri, forme, mărimi și materiale, ceea ce vă oferă libertate în alegere.

Șprosuri integrate între sticle

Şprosurile integrate se montează între cele două sticle ale ferestrei termopan, ceea ce duce la o întreținere facilă a ferestrei. Partea cea mai bună a şprosurilor integrate constă în faptul că suprafața exterioară a geamului rămâne netedă, permițând o întreținere ușoară a ferestrelor, indiferent de condițiile meteo sau factorii externi, precum copacii din apropiere. Şprosurile integrate reprezintă una din cele mai favorite metode de amenajare a ferestrelor practicate de englezi, deoarece oferă un aer de unicitate întregii clădirri, printr-un element aparent minuscul. La QFenster găsești şprosuri integrate disponibile în 5 culori: Alb, Laiton, Golden Oak, Cremeweiss și Anthrazit.
În dependenţă de grosimea sticlei sau vizibilitatea pe care v-o doriți, şprosurile noastre se găsesc sub diferite grosimi: 8, 18 și 26 mm. Veniți la magazinul nostru din Cluj și ornamentează-ți ferestrele cu cele mai bune şprosuri integrate.

 

Șprosuri aplicate

Şprosurile aplicate au ca efect accentuarea modelului de fereastră ales. Se aplică prin lipire de suprafața interioară și exterioară a sticlei. În acest fel, integrarea în aspectul general al fațadei casei dumneavoastră din România va fi mai evidentă. Fațada casei va fi completată printr-un aspect unic și îngrijit.
La QFenster găsiți șprosuri în grosimi de 26 sau 35mm. Culorile disponibile sunt alb, înfoliate sau în culorile RAL. Au o formă rotunjită, ceea ce le conferă un aspect cald și plăcut. Şprosurile aplicate vor fi o completare ideală pentru interiorul și exteriorul locuinței dumneavoastră.

https://www.high-endrolex.com/19